OPRICHTER

Na ruim 10 jaar trouw vol passie gewerkt te hebben binnen de Accountancy branche als Assistent Accountant en Senior Financieel Analist heb ik besloten om mijn passie voor het vak tot uiting te laten komen in de vorm van een eigen onderneming.

Mede door mijn obsessie voor financiële zaken zijn er heel veel ondernemers in mijn omgeving die mij de afgelopen jaren benaderd hebben om mee te kijken met hun financiën.

Helaas had ik hier, door mijn tijdrovende baan, nooit de tijd voor.

Bepaalde beslissingen die ondernemers in mijn omgeving namen hebben mij toch altijd bezig gehouden.

Ik vind het zonde dat een aantal van hen, ondanks hun krachtige ideeën en creativiteit, het hoofd niet lang boven water kunnen houden.

De tijd is aangebroken dat ik de drang om mijn kennis en hulp aan te bieden in praktijk ga brengen.

 

“3Z Administraties” is vanaf 1 januari 2019 een feit!

 

3Z Administraties staat voor volledige informele betrokkenheid bij je onderneming, waarbij moderne actuele cijfer rapportering tegen vaste maandprijzen hoog in het vaandel staan! 

3Z Administraties spant zich voor 200% in om jou het ultieme "Zaken Zonder Zorgen gevoel" te geven.       

 

Naast services van 3Z Administraties ben ik ook een gratis initiatief gestart voor iedereen met een betaalde baan die beter inzicht zou willen krijgen in zijn financiële situatie. 

www.waarblijvenmijncenten.nl geeft je de mogelijkheid je maandelijkse budget te bepalen middels het gratis te downloaden budgetmodel. Ook vind je hier op een speelse manier tips hoe om te gaan met een maandelijks tekort of een overschot.

                                    

 

Jalessa de Windt-Martina BSc